Na het lezen weet je...

waarom het verstandig is om een maatwerk website te laten maken

Door:

Jaap Burgler

 

‘Slimme Z‘ websites
Zeven goede redenen om een maatwerk website te laten maken

Hoewel wij ook websites ontwerpen voor Wordpress of andere oplossingen, geven we je graag zeven goede redenen waarom  
je zou moeten kiezen voor een maatwerk-website;


Reden 1. Uniek design op maat
Jouw bedrijf is uniek. Met een eigen verhaal en een eigen identiteit. Dat wil je ook terugzien in een onderscheidende en unieke website of webshop. Je hebt een doel met jouw website. Wij zorgen dat de bezoeker van jouw website de juiste gebruikerservaring heeft en dat het doel niet gemist wordt.


Reden 2. Geen gebruik van standaard templates

Onze websites worden op maat ontworpen en gebouwd, zonder gebruik te maken van standaard templates. Dit houdt in dat we volledig vrij zijn om de vormgeving zo te maken, dat er geen beperkingen zijn. Dus geen instant-website. Geen dertien in een dozijn-website. Wat we wel gebruiken? Een bak vol creativiteit en oneindige mogelijkheden om een website te ontwerpen die uniek is en past bij jouw behoeften en wensen. 

 

Webshop voor Lijn-M


Reden 3. Geschikt voor alle mobiele apparaten

Jouw website moet een prettige gebruikerservaring hebben op zowel een mobieltje als een laptop. En net zo overtuigend zijn op een tablet als een desktop-computer. Wij zorgen ervoor dat jouw website op een klein scherm net zo prettig werkt als op een groot scherm. Dat de bezoeker op een mobieltje andere informatie zoekt dan op een laptop is voor ons vanzelfsprekend, wat je dan ook terugziet in onze ontwerpen.


Reden 4. Een eigen ontwikkeld en gebruiksvriendelijk CMS

Je website wil je up-to-date houden om relevant te zijn en te blijven. En dat bijhouden moet een feestje zijn, vinden wij. Dus geen ingewikkeld gedoe met overbodige functies en mogelijkheden.

Ons beheersysteem (CMS) is in eigen huis ontwikkeld en richten wij op maat in. Zo vind je alleen wat jij nodig hebt om je website of webshop eenvoudig bij te houden, zonder vooraf foto's te hoeven bijsnijden of je zorgen te maken over lettertypes en kleuren.


Reden 5. SEO-geoptimaliseerd

Goed gevonden worden in Google. Dat wil iedereen. Met de juiste tools in het beheersysteem kun je de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van jouw website regelen. Wil je nóg een stapje verder?

Dan praten we graag met jou verder over de mogelijkheden voor onder andere een zoekwoordenonderzoek, SEO-teksten en online marketing.


Reden 6. Altijd de laatste trends en technische ontwikkelingen

Wij volgen de laatste webtrends op de voet en staat met onze neus vooraan als het gaat om de laatste webtechniek. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Reden 7. Een website die bij de tijd is en blijft...

Vanzelfsprekend wordt je website gebouwd volgens de laatste technische standaard. Wil je dat je website bij de tijd blijft? Bij ons kies je er zelf voor of je de website regelmatig technisch geupdate wilt hebben. Maar wij verplichten je niet om een onderhoudscontract af te sluiten. Voor een hele redelijke prijs kies jij er voor of jouw website aan blijft sluiten bij de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

Vond je dit interessant? Dan dit misschien ook wel

laten we afspreken. Slimme z!