Kolmer Elektromotoren campagne

Hoe vermarkt je een baanbrekende innovatie?

AsfaltNu corporate identity

Hoe geef je identiteit aan een nieuw gezamenlijk bedrijf van BAM en Heijmans?

Provincie Flevoland campagne

Hoe zorg je dat een campagne slaagt?

Gemeente Harderwijk citymarketing

Hoe verleid je bezoekers in Harderwijk?

Vredekwartier totale communicatie

Hoe zet je een project in de markt?

Wij Wonen merkontwikkeling

Hoe vermarkt je een nieuw woonconcept?

Communicatiecampagne

Wat wil je communiceren? Wie wil je daarmee bereiken? En wát wil je daarmee bereiken? Deze en andere vragen stellen we je beslist. We doorgronden je behoefte, verdiepen ons in je doelgroep en horen graag meer over je doelstellingen. Voer voor onze creativiteit.

 

Offline en online middelen

Een communicatiecampagne bestaat altijd uit meerdere middelen. En het is ook altijd een mix van offline en online middelen. Vaak is de website de basis. Ook adviseren we vrijwel altijd de inzet van social media. Filmpjes of animaties. Posters, flyers of banners. Een magazine kan zinvol zijn. En had u al gedacht aan een bijeenkomst of een evenement. We adviseren u alleen de middelen die bijdragen aan uw doelstellingen. En natuurlijk gaan we zo slim mogelijk om met het beschikbare budget.

 

Van productlanceringen tot overheidscampagnes

De afgelopen jaren ontwikkelden we communicatiecampagnes voor diverse opdrachtgevers en met uiteenlopende doelstellingen. Van commerciële productlanceringen tot campagnes voor overheden. 

 

Campagne laten maken?

Het is onze lust en ons leven! We luisteren graag naar jouw doelen en inspireren je graag met onze aanpak en verschillende cases. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

laten we afspreken. Slimme z!