Kolmer Elektromotoren campagne

Hoe vermarkt je een baanbrekende innovatie?

AsfaltNu corporate identity

Hoe geef je identiteit aan een nieuw gezamenlijk bedrijf van BAM en Heijmans?

Ubuntu website en logo

Hoe spreek je meerdere doelgroepen aan?

Pan Oston website

Hoe overtuig je je bezoeker?

Provincie Flevoland campagne

Hoe zorg je dat een campagne slaagt?

Lijn M webshop

Hoe verleid je bezoekers op je webshop?

Villawork totale communicatie

Hoe val je als villabouwer op?

Verhaal van Putten Online museum

Hoe bewaar je verhalen voor later?

Vaneau Espresso totale communicatie

Waarmee krijg je bezoekers warm voor je merk?

Gemeente Harderwijk collegeprogramma

Hoe ben je aansprekend voor de burger?

Domburg webshop

Hoe verleid je de bezoeker tot aankoop?

Vredekwartier totale communicatie

Hoe zet je een project in de markt?

Webdesign: jouw doelstellingen zijn leidend

Een website kan allerlei doelstellingen hebben. Zoals meer bekendheid, meer leads, meer verkoop. Of een combinatie daarvan. Jouw doelstellingen bepalen grotendeels hoe jouw website eruit komt te zien. We verdiepen ons in je bedrijf en in je doelgroepen. Met ons webdesign maken we de match en leiden we  de bezoeker waar jij hem wilt hebben. Met techniek en teksten zorgen we ervoor dat de website goed vindbaar wordt in Google.

 

100% wie jij bent en wat jij wilt 
Bij veel bureaus is de techniek leidend. Dat komt omdat zij werken met bepaalde content management systemen (CMS). Maar dat beperkt je in de mogelijkheden om de website volledig naar je hand te zetten. Omdat wij maatwerk websites maken weet je zeker dat jouw website 100 procent past bij wie je bent en wat je wilt. Een goede website leidt jouw klanten op logische wijze door de website en zorgt voor een optimale conversie. En ook al zien en lezen ze lang niet alles, toch krijgen ze de boodschap mee. Goed webdesign krijgt dat voor elkaar. Met ons maatwerk content management systeem houd jij je website op zeer eenvoudige manier bij, zonder toeters en bellen.

 

Toch liever een website in WordPress of in een andere CMS?
Ook dat is mogelijk. Bespreek met ons de mogelijkheden!
Twijfel je over een maatwerk-website of template-website? Lees dan vooral deze post.

 

Een opmerkelijk webdesign
Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom maken we direct een of meer basisconcepten van het webdesign. Je krijgt een beeld van de homepage en van een of twee onderliggende pagina’s in een doorklikbare presentatie. Je krijgt een idee van het beeldconcept en van de optimale navigatiestructuur. Enthousiast? Dan werken we het webdesign verder uit. Als je dat handig vindt, regelen we voor jou een fotograaf en de SEO-tekstschrijver. Vaste partners met wie we prettig samenwerken en die, net als wij, graag kwaliteit leveren. Dat geldt ook voor de webbouwers met wie wij samenwerken. Samen nemen we je alles uit handen. Heb je zelf een webbouwer in gedachten? Ook dat kan natuurlijk. Wil je een WordPress-website of nóg een ander CMS. Laat het ons weten.

 

Schakel ons ook in voor:

 

  • Webshop-design
    Onderscheidende webshops die verleiden en aanzetten tot koop. Webshop-design en webshop-bouw. Meer over webshop-design
  • App-ontwikkeling
    Plannen voor een app? We adviseren je, maken het grafisch ontwerp en regelen de technische realisatie. Meer over app-ontwikkeling
  • Landingspagina’s 
    Snel een website nodig, voor een project of een speciale actie? Kies voor een tijdelijke website of landingspagina. Meer over landingspagina’s 

 

Een website laten ontwerpen?

Wil jij je product of bedrijf online etaleren? Met een passend webdesign, die eenvoudig bij te houden is en goed vindbaar is? Kom dan met ons in contact?

laten we afspreken. Slimme z!