Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Jouw doelstellingen zijn leidend

Een website kan allerlei doelstellingen hebben. Zoals meer bekendheid, meer leads, meer verkoop. Of een combinatie daarvan. Jouw doelstellingen bepalen grotendeels hoe jouw website eruit komt te zien. We verdiepen ons in je bedrijf en in je doelgroepen. Met ons webdesign maken we de match. Met techniek en teksten zorgen we ervoor dat de website goed vindbaar wordt in Google.

 

100% wie jij bent en wat jij wilt 
Bij veel bureaus is de techniek leidend. Dat komt omdat zij werken met een gratis content management systeem (CMS)? Maar dat beperkt je in de mogelijkheden om de website volledig naar je hand te zetten. Bij ons weet je zeker dat jouw website 100 procent past bij wie je bent en wat je wilt. Een goede website leidt jouw klanten op logische wijze door de website. En ook al zien en lezen ze lang niet alles, toch krijgen ze de boodschap mee. Goed webdesign krijgt dat voor elkaar.

 

Een opmerkelijk webdesign
Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom maken we direct een of meer basisconcepten van het webdesign. Je krijgt een beeld van de homepage en van een of twee onderliggende pagina’s. Je krijgt een idee van het beeldconcept en van de optimale navigatiestructuur. Enthousiast? Dan werken we het webdesign verder uit. Als je dat handig vindt, regelen we voor jou een fotograaf en de SEO-tekstschrijver. Vaste partners met wie we prettig samenwerken en die, net als wij, graag kwaliteit leveren. Dat geldt ook voor de webbouwers met wie wij samenwerken. Samen nemen we je alles uit handen. 

 

Schakel ons ook in voor:

  • Webshop-design
    Onderscheidende webshops die verleiden en aanzetten tot koop. Webshop-design en webshop-bouw. Meer over webshop-design
  • App-ontwikkeling
    Plannen voor een app? We adviseren je, maken het grafisch ontwerp en regelen de technische realisatie. Meer over app-ontwikkeling
  • Landingspagina’s 
    Snel een website nodig, voor een project of een speciale actie? Kies voor een tijdelijke website of landingspagina. Meer over landingspagina’s 

 

laten we afspreken. Slimme z!