Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Merkontwikkeling (branding)

Of het nu gaat om een bedrijf, een product of dienst of een project, merkontwikkeling is belangrijk. Want daarmee bouw je aan herkenning en zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Ons credo: wees opmerkelijk. Anders dan anders. En toch helemaal jezelf. Wij helpen je daarbij. 

 

Wees gerust, je krijgt geen vuistdik plan. Wij doen het ánders. Concreter en toch net zo zorgvuldig en planmatig. Wij maken onze voorstellen direct visueel. In een concept-ontwerp laten we zien hoe we jouw merk willen branden. Met een onderscheidende huisstijl en een krachtig logo. Met een sterk beeldconcept en bijbehorende typografie. We presenteren altijd meerdere ontwerpen. Je ziet dus direct welke richtingen het kan opgaan en kunt beter keuzes maken. 

 

Uitwerking in middelen

Ben je enthousiast over de huisstijl en het logo? Dan werken we dit uit in de middelen waarmee je je doelgroepen het best bereikt, inspireert en aanzet tot actie. Van drukwerk tot webdesign. En van folder tot autobelettering. 

 

Projectcoördinatie

Het ontwikkelen van communicatiemiddelen kan veel tijd in beslag nemen. Je kunt het drukwerk en de belettering zelf regelen, maar dat kost veel tijd. Bovendien betaal je dan misschien te veel. Je kunt dat daarom ook aan ons overlaten. We hebben veel ervaring en kennen dus de mogelijkheden en de valkuilen. En we hebben de contacten. Met fotografen, tekstschrijvers, signbedrijven en andere partijen die, net als wij, graag kwaliteit leveren.

 

laten we afspreken. Slimme z!