Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Beurstands en winkelinrichtingen

Sta je binnenkort op een beurs? En heb je dringend een stand nodig? Pak dit dan zorgvuldig aan. Want de kracht van een beurspresentatie zit ‘m in de details. Wij adviseren je er graag over. En ontwerpen de beursstand die je nodig hebt. We hebben veel ervaring in het ontwerpen van stands. Ook worden we regelmatig gevraagd voor winkelinrichtingen. Zelfs de meubels ontwerpen we mee. 

 

Welke doelstellingen heb je?

We verdiepen ons in je bedrijf en in je producten en diensten. In de beurs waaraan je deelneemt. En in de doelstellingen die je hebt. Hoe ziet de huisstijl van je bedrijf eruit? Welke andere communicatiemiddelen heb je? En welke ideeën heb je zelf over de stand? Een goede beurstand vertelt het verhaal van je bedrijf en je producten en diensten. Een goede beursstand is een beleving die nieuwsgierigheid opwekt. En een goede beurstand nodig uit. Wij gaan voor het wow!-effect.

 

Wandelen door het ontwerp

We ontwerpen jouw beurstand of winkelinrichting in 3D. Dit ruimtelijke ontwerp geeft je een reëel beeld van de stand of winkelruimte. Je kunt het ontwerp van alle kanten bekijken en erdoorheen ‘wandelen’. We ontwerpen zelfs de meubels. En natuurlijk houden we rekening met details. Zo wil je op de stand misschien een lekker geurend koffiezetapparaat en een kapstok op een handige plek. 

 

Productie van jouw stand en winkelinrichting

We gaan altijd voor het wow!-effect. Hebben we dat bij jou bereikt? Dan regelen we de productie van jouw stand of winkelinrichting. Hiervoor werken we nauw samen met vaste partners. Kwaliteit verzekerd, binnen de geplande tijd. Wij hebben veel ervaring in het coördineren van dergelijke projecten. Dat scheelt jou veel kostbare tijd.

laten we afspreken. Slimme z!