Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

 

Vastgoedcommunicatie

Inzpire helpt met vastgoedcommunicatie. We werkten de afgelopen jaren voor tal van grote en kleinere bouwbedrijven en ontwikkelaars door heel Nederland.

 

Stap 1: een marktanalyse 

We verdiepen ons uitvoerig in het bouwproject, de locatie en de omgeving. En in de historie van het gebied. Wie zijn de beoogde kopers? Wat vinden zij belangrijk? Waar zijn zij gevoelig voor? En welke beloften kunnen we hen doen? Op basis van onze marktanalyse gaan we aan de slag.

 

Stap 2: een onderscheidend visueel concept 

Waar andere bureaus eerst een strategie en advies op papier zetten, maken wij direct een visueel concept. We doorlopen dezelfde stappen, maar geven onze ideeën direct vorm. Zo krijg je direct een indruk van de concrete uitwerking van onze strategie. Is er nog geen naam voor het project? Dan bedenken we die. Het resultaat: een onderscheidend ontwerp dat past bij het project en bij de beoogde doelgroep.

 

Stap 3: uitwerking in offline- en onlinemiddelen

Op basis van het gekozen ontwerp ontwikkelen we de offline en -online middelen die je nodig hebt. Dat begint vrijwel altijd bij een projectwebsite met daarop alle woningtypen, een omschrijving van de wijk en de omgeving. En met concrete informatie voor geïnteresseerden. We verzorgen de artist impressions en desgewenst een promofilm. Bevindt het bouwproject zich nog in een pril stadium, maar wil je wel alvast leads verzamelen? Dan kunnen we een tijdelijke website voor je maken. 

 

Brochures, banners, bouwborden, we ontwerpen het allemaal. Passend binnen de gekozen stijl en sfeer. En altijd gericht op resultaat. 

 

Ook: acties bedenken én uitvoeren

Met slimme acties geef je je potentials net dat ene zetje om contact op te nemen of om zich in te schrijven als geïnteresseerde. We denken graag samen met je na over een actie die respons oplevert. We hebben hierin veel ervaring. 

laten we afspreken. Slimme z!