Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

 

Een magazine laten maken

Een magazine is een mooi middel om de band met klanten en relaties te verstevigen. Je kunt in een magazine veel informatie en inspiratie kwijt. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden kiezen daarom weer voor een magazine. Eenmalig, vanwege een opening of jubileum, of periodiek. Áls je het doet, doe het dan goed. Ben je het daar helemaal mee eens? Schakel ons dan in voor een opvallend magazine dat het lezen en bewaren waard is. En dat bijdraagt aan de doelstellingen.

 

Een papieren of een online magazine

Van oudsher hebben we veel ervaring met het maken van papieren magazines. De afgelopen jaren maakten we ook veel online magazines, met foto’s, video en animatie. Dat kan een relatiemagazine, een personeelsmagazine of een jaarverslag. Voor grote en kleinere organisaties door heel Nederland.

 

De basis: een goed plan

Het succes van een magazine valt of staat met een goed plan. Wat wil je bereiken met het magazine? 

Wíe willen we bereiken? En wat wil je communiceren? Wil je meer vertellen over jouw producten en diensten en de praktische toepassing ervan? Wil je je lezers vooral tips en adviezen geven? Of wordt het een mix? In een gesprek met de klant maken we dit helder. Ook bepalen we het thema.

 

Ontwerp, planning en productie

We maken een plank: een indeling van je magazine, onderverdeeld in losse artikelen en rubrieken. We maken een basisontwerp van de cover en het binnenwerk. Dit concept geeft je een beeld van de sfeer en uitstraling, van het beeldconcept en van de verhouding tekst-beeld. En natuurlijk past het ontwerp van het magazine binnen de huisstijl van je organisatie. Ben je enthousiast? Dan maken we een planning voor de productie. Je kunt zelf teksten en beelden aanleveren óf je besteedt dit uit aan een tekstschrijver en een fotograaf die snappen wat jij nodig hebt. Deels uitbesteden kan ook. 

 

Besteed ook de projectcoördinatie aan ons uit 

Een magazine maken kost best wat werk. Je moet teksten en foto’s verzamelen. En ervoor zorgen dat alles op tijd binnenkomt. Ook het regelen van het drukwerk en de verzending kost tijd. Doe je dat liever niet zelf? Dan kun je de projectcoördinatie aan ons uitbesteden. Jij hebt dan zelf weinig omkijken naar de productie. Wij zorgen dat het magazine op tijd bij de lezer op de mat of in de mailbox belandt. 

laten we afspreken. Slimme z!